Pelengkap Hidupku







Jawab salam dulu tau lau tak tanggung dose sendiri . HAHA
Awak awak tibe tibe sya rasa semacam jer ..
Errmm , tak tahu kenape ..
Kebingungan jugak niyh ..

Okey sya post entry ni sebab ade someone tanye sya haritu
' Ehh lagu kat blog awak tu , ape tajuknyer ? '

Ouh awak pun minat jugak ehh lagu ni (:
Tajuk lagu ni Pelengkap Hidupku
Bile sya dengar lagu ni , automatik sya akan teringat dekat Nazrin 
Hee , awak saya rindu awak lah ~

Okey okey back to topic
sorry yer awak termengade pulak


PELENGKAP HIDUPKU
Aku bagai laut tak bertepi dan tak berkarang
Aku bagai bintang yang tak ditemani malam
Melihat dirimu ada senyum canda dan tawa
Yang membuat aku tak ingin pergi darimu

Teringat janji lamamu kepadaku
Teringat aku teringat
Teringat saat kau masih ada di sini
Temaniku sepanjang hari

Bila kau pergi jauh ingatlah aku
Bila ku di sampingmu peluk tubuhku
Bila kau rindu aku panggil namaku
Ku datang menemuimu

Peluk erat jasadku jangan lepaskan
Tetaplah kau di sini harungi malam
Karena hanya dirimu belahan jiwa
Pelengkapku di dunia
 
Teringat janji lamamu kepadaku
Teringat aku teringat
Teringat saat kau masih ada di sini
Temaniku sepanjang hari

Bila kau pergi jauh ingatlah aku
Bila ku di sampingmu peluk tubuhku
Bila kau rindu aku panggil namaku
Ku datang menemuimu

Peluk erat jasadku jangan lepaskan
Tetaplah kau di sini harungi malam
Karena hanya dirimu belahan jiwa
Pelengkapku di dunia

Bila kau pergi jauh ingatlah aku
Bila ku di sampingmu peluk tubuhku
Bila kau rindu aku panggil namaku
Ku datang menemuimu

Peluk erat jasadku jangan lepaskan
Tetaplah kau di sini harungi malam
Karena hanya dirimu belahan jiwa
Pelengkapku di dunia 
 


Awak puas tak ?.. Puas tak ?
Sya siap bagi lirik lagi tau

lagu ni eren dengan romi yang nyanyi


1 comment:

Addin-Lee said...

lagu nie mmg best ! :) pelengkap hidupku - eren ft romi . 1st time dnga lgu nie pon kat blog kak lisa . tu pon dh lma .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
ALL RIGHT RESERVED BY SYA WHITELOTUS